Читај ми!

Partizan odmerava snage sa Gentom

Fudbaleri Partizana od 21.00 čas dočekuju belgijski Gent u meču trećeg kola grupne faze Lige konferencija. Direktan prenos je na Prvom programu RTS-a, strim na RTS Planeti, a tok meča i snimci golova na našem portalu.

Izabranici Aleksandra Stanojevića žele da nastave niz sjajnih rezultata, kako u domaćem prvenstvu, tako i u Ligi konferencija.

Pred crno-belima je najteži ispit u grupi B, pošto u Humsku dolazi Gent.

Belgijska ekipa proteklih godina igrala je na evropskim takmičenjima višeg ranga i utisak je da su bar za klasu bolji od ostalih Partizanovih protivnika - Floru i Anortozis.

Partizan i Gent imaju maksimalan učinak od dve pobede, pa će meč na stadionu u Humskoj biti direktan duel za prvo mesto u grupi.

"Imamo odlučujuću utakmicu, jednu od odlučujućih za prolaz i proleće u Evropi. Igramo protiv ekipe koja je drektan konkurent za prvu poziciji. Pokušaćemo da se nametnemo, igramo kod kuće, pokušaćemo da kroz naše vrline iskoristimo mane njihovog sistema", poručio je trener Partizana Aleksandar Stanojević.

Stanojević se nada da će crno-beli prekinuti lošu seriju sa belgijskim klubovima u evrospkim takmičenjima.

"Nadamo se tome, Belgijanci imaju dobru ligu, dosta ulažu u fudbal. Igrali su promenljivo ove sezone, imali su dosta povređenih igrača, ali su im se svi vratili. U usponu su forme, biće teško, ali ne može da bude lako ako želimo da budemo prvi u grupi i ako hoćemo proleće. To je za nas izazov i nadam se da ćemo prekinuti taj loš niz sa Belgijancima", poručio je Stanojević.

Srpski stručnjak dobro je upoznat sa fudbalom kakav neguje i igra Gent.

"Snažni su, visoki, igraju s jakim ritmom, igraju sa toliko napadača. Dosta ofanzivna ekipa, koja rizikuje. Dinamična ekipa, biće jedna dobra utakmica, mi ćemo izaći u ofanzivanom sastavu. Ne znam koji će rezultat biti, ali znam da će biti dobra i zanimljiva utakmica", istakao je trener crno-belih.

Partizan dočekuje Gent od 21.00, direktan prenos meča je na Prvom programu RTS-a.  

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво