Читај ми!

Pad Barselone kao da nema kraj, Junajted posle preokreta do trijumfa protiv Viljareala

Barselona je poražena od Benfike sa 3:0, baš kao i protiv Bajerna, a baš kao i protiv Bajerna nije uspela nijednom da šutne u okvir gola rivala. Mančester junajted gubio sa 1:0, ali uspeo da stigne do trijumfa protiv Viljareala, pogotkom Kristijana Ronalda u nadoknadi vremena.

Nakon veoma lošeg starta u Ligi šampiona, kao i podjednako neubedljivog starta La Lige, Ronald Kuman ima zaista težak posao da ubedi čelnike Blaugrane da je upravo on čovek koji i dalje treba da bude šef stručnog štaba u klubu koji prolazi, u organizacionom smislu takođe, kroz neke od najtežih momenata u svojoj istoriji.

Urugvajac Darvin Nunjez postigao je dva gola za velikana iz Lisabona, dok je jednom precizan bio Rafa Silva.

Barselona je samo jednom, pre otprilike pola veka, krenula sa dva poraza u evropskom takmičenju. Tada, 1972. godine, to je značilo i kraj takmičenja, pošto su u Kupu Uefa izbačeni od Porta.

U drugom meču ove grupe minhenski Bajern savladao je kijevski Dinamo sa 5:0. Dva gola postigao je Robert Levandovski, a po jednom su precizni bili Gnabri, Sane i Čupo Moting.

U Gruipi F Mančester Junajted je gubio protiv Viljareala, ali je, naposletku, uspeo da stigne do trijumfa.

Pako Alkaser je doveo u vođstvo ekipu koja je osvajanjem Lige Evrope stigla u Ligu šampiona.

Međutim, Teljes, postavši sedmi Brazilac koji je postigao gol za Mančester junajted, doneo je izjednačenje svom timu. Kristijano Ronaldo, u samom finišu susreta, to izjednačenje je pretvorio u trijumf.

On je, sa svoje strane, sa 36 godina i 236 dana, postao drugi najstariji strelac gola za Mančester junajted u evropskim takmičenjima. Stariji je ostao, za oko pedesetak dana, Brajan Robson, koji je 1993. godine bio precizan protiv Galatasaraja.

U drugom meču ove grupe Atalanta je u Bergamu slavila protiv Jang Bojsa sa 1:0, a strelac je bio Pesina. 

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво