Читај ми!

Stanković: Utakmicu smo otvorili na pravi način

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković konstatovao da je njegov tim na pravi način otvorio meč u Novom Pazaru. Posle pobede izrazio zadovoljstvo igrom i situacijom u timu.

Crveno-beli su u 11. kolu Superlige na gostovanju pobedili Novi Pazar sa 4:0, a trener Stanković je posle meča konstatovao da sve to rezultat dobre igre na samom početku meča.

"Kada otvoriš utakmicu na pravi način, iz prvog napada ili prekida stigneš do gola, stvari kasnije budu dosta lakše. Spremali smo se za ovaj meč, imali smo dosta poteškoća, momci su bili dostupni. Čak i oni koji su imali probleme su se javili i stavili do znanja da će stisnuti zube", rekao je Stanković posle meča za klupski sajt.

Uz niz otežavajućih okolnosti, jedan od faktora koji je išao u prilog crveno-belima je izostanak publike na tribinama zaključio je trener Zvezde.

"Ovo je jedno teško gostovanje, dugačak put, uslovi nisu bili baš najbolji za igru, od terena, pa visoke temperature tokom meča. Mislim da je dobro što nije bilo publike, to bi bila totalno drugačija utakmica. Idemo dalje. Uspeli smo da odmorimo nekoga, da izrotiramo, da igraju mladi. Zadovoljan sam, čekaju nas još dve utakmice do pauze", istakao je Stanković.

"Drago mi je što smo uspeli da odmorimo neke igrače, u četvrtak nas očekuje utakmica protiv Ludogoreca, zatim Metalac i pauza. Vraćamo se za Beograd i pripremamo naredne utakmice", zaključio je Stanković.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво