Читај ми!

Stanojević: Igraćemo ofanzivno protiv Anortozisa

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević izjavio da će njegov tim igrati napadački protiv Anortozisa u prvom kolu grupne faze Lige konferencija. Fudbaleri Partizana igraju na Kipru u četvrtak od 21 čas uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti (samo za korisnike iz Srbije), a tok meča i promene rezultata možete pratiti i na našem portalu.

Fudbaleri Partizana otputovali su jutros na Kipar, a pred odlazak, strateg crno-belih ukratko je analizirao atmosferu pred sutrašnji meč.

"Iskustva srpskih klubova na Kipru poslednjih godina nisu bila dobra, tako da protiv Anortozisa ulazimo u meč maksimalno oprezni. Kod nas je uvek pritisak, ali treba reći da je lakše igrati u grupi nego eliminacione utakmice u kvalifikacijama. Igraćemo ofanzivno, moraćemo nekoliko igrača da izrotiramo, očekuje nas 'večiti derbi' u nedelju", rekao je trener Stanojević novinarima pred put na Kipar.

Meč između Anortozisa i Partizana igra se u četvrtak od 21 sat u Nikoziji.

"Kiprani su iskusna ekipa, imaju više igrača koji jednim potezom mogu da reše utakmicu. Što se nas tiče, utakmicu zbog povreda propuštaju Suma i Pantić, a u timu neće biti ni Miletić", zaključio je Stanojević.

Defanzivac Partizana Aleksandar Miljković rekao je da je tim motivisan pred prvi meč u Evropi.

"Radi se o kvalitetnoj ekipi, znamo šta nas čeka na Kipru, da su jedna legija stranaca, da su stranci uglavnom u timu, ali mi imamo svoj put. Korak po korak, analiziramo sve. Ekipa je motivisana, prva je evropska utakmica za nas. Partizan kao veliki klub ide na pobedu i što povoljniji rezultat", rekao je Miljković.   

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво