Читај ми!

Bajern ponovo ubedljiv protiv Barselone, Čelsi bolji od Zenita

U derbiju prvog kola, ukoliko o takvom možemo da govorimo u kontekstu takmičenja kakvo je Liga šampiona, u meču E grupe Bajern iz Minhena savladaoje Barselonu u Kataloniji sa 3:0. Čelsi je odbrnau titule otpočeo trijumfom nad Zenitom od 1:0, dok je Juventus slavio sa 3:0 u Malmeu.

Nemački tim je, a ovo se ne može reći drugačije, naprosto bio bolji od rivala koji, prolazeći kroz veoma teške trenutke van terena, ne može da bude ravnopravan takmac ekipama koje, kao i ona sama u nekim drugim okolnostima, pripadaju samom evropskom vrhu.

Nekoliko prilika je propustio Bajern pre nego što je Miler postigao pogodak u 33. minutu susreta.

U nastavku je Robert Levandovski postigao dva pogotka i time na semafor preneo ono što je viđeno na terenu. Drugi gol Poljaka bio je 112. koji je postigao od početka sezone 2019-2020, po čemu je ubedljivo najbolji u najboljih pet liga Evrope (drugi je Mbape sa 76).

U istoj grupi ekipa kijevskog Dinama i Benfike su odigrali bez golova. Ukrajinski tim je postigao pogodak u smaom finišu, ali je VAR reakcija ukazala na ofsajd poziciju.

Čelsi je savladao na Stamford Bridžu ekipu Zenita, a pogodak je u drugom delu postigao Lukaku.

Juventus je savladao Malme u Švedskoj sa 3:0, a golove, sve u prvom delu, postigli su Aleks Sandro, Morata i Dibala.

Lil i Volfsburg su odigrali bez golova, a pobednika nije bilo ni na meču Viljareal – Atalanta, ali je tamo postignuto četiri pogotka. Trigeros i Danžuma su bili precizni za domaći tim (koji je od 0:1 stigao do 2:1), dok su za italijanski tim precizni bili Frojler i Gosens. 

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво