Читај ми!

Stanković: Raduju tri gola, moglo je i više

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković izjavio je nakon pobede protiv Spartaka u Subotici da je zadovoljan što su njegovi igrači potvrdili dobru igru protiv Kairata i u domaćem prvenstvu.

Crvena zvezda je na gostovanju u Subotici savladala Spartak sa 3:1  u trećem kolu Superlige.

"Bilo je bitno da posle jedne dominantne utakmice kao što je bila sa Kairatom, da se potvrdi sve to i u prvenstvu. Igrači su bili sasvim korektni, veoma dobra utakmica. Bilo je malog „spuštanja kofera" posle postignutog gola u intervalu od nekih 15 minuta, ali ostalo je sve bilo onako kako smo tražili. Jedino mi je žao što nisam uspeo da više izrotiram ekipu. Potrebno je da naše šanse koristimo, jer će nam to dati priliku da neke momke odmorimo. Sada se okrećemo pripremi utakmice sa Šerifom", rekao je Stanković posle meča.

Šef stručnog štaba crveno-belih se osvrnuo i na efikasnost svoje ekipe.

"Tri gola raduju, a mogao je da bude i još koji više. Samo malo mirnoće fali, da na lopti budemo samouvereniji, a ostalo je sve u najboljem redu. Dobra i lepa tri boda za nas. Moglo je da bude i efikasnije, ali sačuvali smo nešto i za utorak", zaključio je Stanković.

Šampion Srbije u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona sastaje se sa moldavskim Šerifom. Prvi meč igra se u Beogradu u utorak, a revanš je za sedam dana u Molvadiji. 

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво