Читај ми!

Ramos se u suzama oprostio od Reala: Vratiću se

Kapiten fudbalera Real Madrida Serhio Ramos oprostio se od kluba u kom je proveo 16 godina. Legenda Reala i španske reprezentacije, jedan od najboljih defanzivaca u svetskom fudbalu, rastao se od kluba na vrlo emotivnoj konferenciji za medije.

Ramos je u "kraljevski klub" stigao iz Sevilje 2005. godine, a Madrid će napustiti ovog leta nakon što je odlučio da ne produži ugovor.

"Jedan od najtežih trenutaka u mom životu. Došao je trenutak da kažem zbogom Real Madridu. Došao sam ovde tako što me otac držao za ruku. Voleo bih da sam se od kluba oprostio na "Santjago Bernabeuu", sa navijačima. Hvala Real Madridu. Uvek ću ga nositi u srcu", rekao je Ramos u suzama na konferenciji za medije.

Španski defanzivac je u dresu Reala odigrao 671 utakmicu, postigao je 101 gol, imao 40 asistencija i osvojio 22 trofeja.

"Bilo je predivno, ovo je kraj jedinstvenog životnog razdoblja. Sada se otvaraju nova poglavlja u mojoj karijeri. Želim još nekoliko godina da igram na visokom nivou i osvajam trofeje. Hvala svima. Ovo nije zbogom, jer ću se vratiti", poručio je Ramos.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво