Читај ми!

Kiks Žoržinja doneo Arsenalu tri boda na "Stamford bridžu"

Fudbaleri Arsenala savladali su kao gosti tim Čelsija sa 1:0, a jedini gol na meču postigao je Emil Smit-Rou posle velike greške Žoržinja.

Arsenal je prvi put od 2003. godine uspeo da savlada "plavce" dva puta u sezoni, a do trijumfa na "Stamford bridžu" došli su posle velike greške Žoržinja.

Italijan je u 16. minutu neprecizno i neoprezno vratio loptu ka svom golmanu, umalo postigao aitogol, ali je u nastavku akcije Obamejang asistirao Smit-Rou za jedini gol na meču.

Čelsi je bio bolji rival, Zuma je pogodio i prečku, dok je Arsenal uputio samo dva šuta u okvir gola, po jedan u prvom i drugom delu.

Ipak, ekipa Mikela Artete osvojila je važne bodove u borbi za plasman u Evropu, ali zadatak "tobdžija" neće biti nimalo lak.

Arsenal je trenutno osmi na tabeli i u grupi je timova koji žele naredne sezone da igraju u evrokupovima, ali od konkurenata ima utakmicu više, od nekih i dve.

Čelsi je ostao na četvrtom mestu na tabeli i čini da se da do kraja sezone jedino Liverpul može da ih osujeti da preko Premijer lige ostvare plasman u Ligu šampiona.

уторак, 16. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво