Читај ми!

Čelsi ili Real Madrid, ko će biti drugi putnik u Istanbul

Fudbaleri Čelsija i Real Madrida igraju drugi meč polufinala Lige šampiona. Duel pratite u direktnom prenosu na Radio-televiziji Srbije.

Dok je Zinedin Zidan uoči duela govorio o mogućnosti, pa i neophodnosti, da Eden Azar odigra meč u dresu Real Madrida dostojan njegovog vanserijskog talenta, Tomas Tuhel je morao da odgovara na pitanja o produžetku ugovora sa Čelsijem, u koji je stigao tek pre par meseci.

I upravo možda najbolje ilustruje u kakvim momentima dva tima dočekuju ovaj susret. Čelsi je u formi i, od dolaska nemačkog trenera, deluje kao tim sposoban da se bori za svaki mogući trofej. To u ovom trenutku nije realno u Premijer ligi zbog velikog incijalnog zaostatka za vodećim timom, ali je zato itekako moguće u Ligi šampiona.

Posle 1:1 u Madridu pre osam dana, putovanje u Istanbul na finale Lige šampiona deluje veoma realno.

Sa druge strane, Real Madrid se bori za titulu u Španiji, a naravno da je apsolutno konkurentan u ovom dvomeču, ali ne deleluje kao tim koji igra blizu gornje granice svojih mogućnosti. Upravo zato i pitanja koja se tiču tog, još uvek, netaknutog potencijala koji u njegovim redovima postoje.

Samo su tri puta do sada igrali ova dva tima. Osim pomenutog duela, to su bili mečevi na turnejama u pripremnom periodu. Prvi je odigran 2013. godine, kada je Real slavio sa 3:1, da bi 2016. godine taj rezultat bio 3:2.

Važno je istaći da je Serhio Ramos doputovao sa ekipom u London i da postoji mogućnost da se nađe na terenu.Takođe se vratio i Frede Valverde.

Finale Lige šampiona biće odigrano 29. maja na Olimpijskom stadionu u Istanbulu.

уторак, 16. април 2024.
27° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво