Читај ми!

Barseloni jedno poluvreme protiv Bilbaoa dovoljno za Kup kralja

Fudbaleri Barselone osvojili su španski kup, pošto su u Sevilji sa 4:0 savladali ekipu Atletika iz Bilbaoa. Katalonci do trofeja stigli fantastičnom igrom u drugom poluvremenu, u kojem su postigli sva četiri pogotka.

Gotovo 60 minuta utakmice u Sevilji, u finalnom meču Kupa kralja, mreže su mirovale, a onda je za pola sata Barsa srušila sve nade Baskijaca da mogu do trofeja.

Očigledna je bila namera ekipe Atletika da odigra zatvoren i tvrd meč, u čemu su i uspeli u većem delu susreta, ali je kvalitet Barselone na kraju došao do izražaja, pa je Ronald Kuman osvojio prvi trofej u sezoni.

Mrežu Atletika načeo je Antoan Grizman u 60. minutu, da bi samo tri minuta kasnije na 2:0 povisio Frenki de Jong, pa je već tada bilo jasno da će Barsa doći do trofeja.

Ostalo je samo da se u listu strelaca upiše Lionel Mesi, što je Argentinac uradio dva puta – u 68. i 72. minutu utakmice.

Mesi je tako uspeo da postigne 30 ili više pogodaka u sezoni 13. uzastopnu godinu, dok je u finalnim mečevima u Kupu kralja čak devet puta tresao mrežu protivnika.

Barseloni do kraja sezone predstoji velika borba za osvajanje šampionske titule, a Katalonci su trenutno treći na tabeli La Lige, sa dva boda manje od Atletika i jednim od Reala.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво