Читај ми!

Sjajan gest večitih rivala, Ilić i Milijaš se udružili za pomoć malom Gavrilu

Legendarni kapiteni Partizana i Crvene zvezde Saša Ilić i Nenad Milijaš udružili su se kako bi pomogli malom Gavrilu Đurđeviću, kojem je potrebno dva i po miliona evra za lečenje spinalne mišićne atrofije.

Na terenu veliki rivali, a van terena još veći prijatelji, odlučili su da na neobičan i simboličan način pruže podršku malom Gavrilu i njegovoj porodici u velikoj borbi koju trenutno vode.

"Humanitarna organizacija "Zajedno za život" je nakon kapitenske trake Kristijana Ronalda ponudila na aukciju za lečenje Gavrila još nekoliko dresova, među kojima su bili dresovi koje su kao kapiteni nosili Nenad Milijaš i Saša Ilić tokom igračkih dana u Crvenoj zvezdi i Partizanu. Kraj aukcije pozitivno je iznenadio sve kada se ispostavilo da je dres Saše Ilića kupio upravo Nenad Milijaš, a dres Nenada Milijaša kupio Saša Ilić", stoji u saopštenju.


Milijaš i Ilić danas su se susreli kako bi razmenili dresove koje su kupili na licitaciji za Gavrila, pa je tako Milijaš poklonio Iliću njegov dres koji je kupio na licitaciji za Gavrila, a Ilić poklonio Nenadu Milijašu dres u kojem je predvodio Crvenu zvezdu kao kapiten.

Prema poslednjim informacijama koje je objavila porodica malog Gavrila, do sada je sakupljeno milion evra za njegovo lečenje, i potrebno je još milion i po evra kako bi šestomesečni Gavrilo dobio lek Zolgesma.

Fudbalski klub Partizan je u utorak donirao dres Takume Asana sa potpisima svih igrača, koji će se naći na aukciji, a u ponedeljak su se kapiten Crvene zvezde golman Milan Borjan i golgeter reprezentacije Aleksandra Mitrovića pridružili akciji.

U ponedeljak je objavljeno i da je dres Dušana Tadića prodat za 125.000 dinara u sklopu ove iste akcije.

Ranije je za pomoć Gavrilu prodata kapitenska traka Kristijana Ronalda, koju je "bacio" posle utakmice Srbija-Portugalija, kopačke i dres srpskog reprezentativaca Stefana Mitrovića, kao i potpisani dres Dejana Stankovića.

Ukoliko niste u mogućnosti da učestvujete na aukciji, malom Gavrilu možete pomoći slanjem SMS poruke 973 na 3030.

уторак, 16. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво