Superliga: Zvezda u Ivanjici, Partizan čeka Nišlije

Današnja tri meča otvaraju 31. kolo Superlige Srbije koje će se igrati tokom vikenda a završava se utakmicama u ponedeljak. Fudbaleri Crvene zvezde biće gosti Javora u Ivanjici u nedelju, a Partizan će dočekati Radnički iz Niša.

U današnjim utakmicama Mladost je domaćin Spartaku, Voždovac dočekuje Proleter, a Čukarički i TSC će odigrati "mini derbi".

Na krilima pobede u 164. derbiju, Zvezda želi da napravi još jedan korak prema četvrtoj uzastopnoj tituli i nastavi sjajnu seriju igara i u nedelju na gostovanju u Ivanjici.

Istovremeno, crno-beli će protiv Nišlija, koji dolaze sa novim trenerom Aleksandrom Stankovićem, pokušati da se vrate na pobedničku stazu.

U završnici kola Vojvodina, koja je trenutno na četvrtoj poziciji, ne bi trebalo da ima težak zadatak protiv Zlatibora koji je na začelju tabele.

Raspored 31. kola Superlige

Subota: Čukarički – TSC, Mladost – Spartak, Voždovac – Proleter (19 sati).

Nedelja: Javor – Crvena zvezda (15 sati), Partizan – Radnički Niš (19 sati).

Ponedeljak: Inđija – Bačka (16 sati), Radnik – Metalac, Napredak – Mačva, Rad – Novi Pazar, Vojvodina – Zlatibor (18 sati).

Tabela: Crvena zvezda 86 bodova, Partizan 74, Čukarički 61, Vojvodina 60, Radnik 48, Spartak 47, TSC 45, Proleter 42, Mladost 39, Radnički Niš 38, Metalac 38, Javor 37, Voždovac 37, Novi Pazar 36, Rad 33, Napredak 32, Inđija 30, Zlatibor 22, Mačva 21, Bačka 16.

уторак, 23. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво