Crno-beli puni optimizma pred večiti derbi: Idemo na pobedu

Fudbaleri Partizana Filip Holender, Aleksandar Miljković i Saša Zdjelar izjavili su da se nadaju pobedi u 164. večitom derbiju protiv Crvene zvezde.

Partizan je u fantastičnoj seriji od 19 pobeda u svim takmičenjima i crno-beli puni optimizma očekuju večiti derbi u sredu.

"Fantastičan osećaj, najveća utakmica za klub i navijače. Jedva čekam. Postoji adrenalin, pričam sa saigračima. Imam iskustva sa velikih utakmica, ali ovo je posebna utakmica. Gledao sam snimke prethodnih derbija sa navijačima, kojih sad neće biti. Želje i očekivanja su pozitivna, moramo tako da razmišljamo. Naravno, idemo na pobedu. Protivnička ekipa ima sjajan niz pobeda, kao i mi. Pobediće bolji", rekao je Holender za klupski televiziju.

Defanzivac Aleksandar Miljković kaže da ekipa večiti derbi dočekuje u dobrom raspoloženju.

"Derbi je specifična utakmica. Kroz istoriju se pokazalo da je trenutna forma nebitna, već detalji i sitnice. Mislim da mi kao ekipa to posedujemo. Očekujem pobedu", rekao Miljković.

Vezni igrač Saša Zdjelar očekuje da njegov tim nastavi pobednički niz i na "Marakani".

"Svaki derbi je novo dokazivanje. Ova utakmica je veoma bitna za nas. Posle 19 utakmica i 19 pobeda, želimo da nastavimo niz i daćemo sve od sebe da se što bolje pripremimo. Derbi kao derbi meni znači mnogo, to sam pokazao i u prethodnim utakmicama. To je najveća utakmica našeg fudbala, gde svako pokaže sebe. Igramo dobar fudbal, kako mi tako i oni. Jedva čekamo utakmicu i daćemo sve od sebe da izađemo kao pobednici", zaključio je Zdjelar.

Derbi između Zvezde i Partizana igra se u sredu od 18 sati na stadionu "Rajko Mitić".

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво