Читај ми!

Stojanović: Veliki izazov pred nama, Piksi uvek bio pobednik

Veliki izazov je pred nama, pogotovo na samom početku, jer imamo jake protivnike u kvalifikacijama za Mundijal. Prva dva meča su jako bitna, sa Irskom i Portugalijom, ali ne plašimo se, imamo dobre igrače koji će da odgovore zahtevima reprezentacije, izjavio je novi direktor A tima Srbije Stevan Stojanović.

"Dragan Stojković je uvek bio pobednik, bio je lider, znam da uvek voli da pobedi i bez obzira na ishod, njemu je najvažnije da navijači uvek budu zadovoljni. Poznajem, dakle, njegovu filozofiju, ništa mi nije strano. Berujem da je isto tako i raspoloženje u javnosti", rekao je Stojanović za sajt FSS-a o saradnji sa novim selektorom, od koga je svojevremeno nasledio kapitensku traku u Zvezdi.

Stojanović je istakao da je optimista i po drugim pitanjima, uključujući i dolazak reprezentativaca iz Francuske (Predrag Rajković, Mihailo Ristić, Stefan Mitrović), zbog strogih mera karantina u toj zemlji.

"Mi smo tu nemoćni, sada je na igračima da li će doći. U razgovoru sa njima svi su obećali da će biti na okupljanju, bez obzira na taj karantin. Uostalom, po povratku bi preskočili samo jednu utakmicu za klub. Razgovarao sam sa igračima, svi su optimisti i iskreno jedva čekaju da dođu i pruže maksimum za reprezentaciju. Očekujem, dakle, da budemo kompletni u ponedeljak", istakao je Stojanović.

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво