Читај ми!

Stanković: Sjajnih 85 minuta mog tima

Igrali smo onoliko koliko nam je bilo dovoljno. Izuzev prvih pet minuta, gde nismo bili fokusirani, dozvolili sebi da primimo gol, ali ostalih 85 minuta je bilo fenomenalno, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković posle današnje pobede protiv Voždovca 4:1.

"Momci su ozbiljno odgovorili svim zahtevima. Stvorili smo dosta šansi, žao mi je jer smo mogli da postignemo još neki pogodak. Bilo je nekoliko prekida gde je trebalo samo da budemo koncentrisaniji u završnici. Za sve ostalo čestitam igračima i svaka im čast na odnosu prema Zvezdinom dresu", izjavio je Stanković za klupsku televiziju.

Šef stručnog štaba crveno-belih osvrnuo se na to od kolikog je značaja pokrivenost na svim pozicijama i dužina klupe.

"To je ono što krasi kvalitet ovog tima. To je ono što donosi razliku i nikad se ne zna kada će neko iskočiti. Treba uvek da čekaju svoju šansu, znaju čiji dres nose. Sa Zvezdinim dresom nema šale. Odnos prema obavezama mora da bude stopostotan. Svi igrači dobijaju onoliku minutažu kada smatram da je to potrebno. Neke igrače vraćamo u formu, neke želimo da istrpimo dok ne pokažu puni potencijal i to je prednost velikog izbora igrača", poručio je Stanković.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво