Читај ми!

Partizan preko Voždovca do polufinala Kupa, 16. uzastopni trijumf crno-belih

Fudbaleri Partizana ubedljivo su savladali Voždovac sa 4:0 i plasirali se u polufinale Kupa Srbije. Crno-beli zabeležili 16. uzastopni trijumf u svim takmičenjima i potvrdili da se nalaze u fantastičnoj formi.

Partizan je protiv Voždovca dominirao svih 90 minuta, a gosti mogu biti zadovoljani što su prošli sa samo četiri pogotka u svojoj mreži.

Crno-beli su od prvog minuta nametnuli svoj stil igre, pritiskali protivnika, a samo zahvaljujući odličnom golmanu Milošu Kruniću Voždovac je izbegao pravu rezultatsku katastrofu.

Posle nekoliko početnih prilika, ekipa Aleksandra Stanojevića do prednosti je došla u 24. minutu, kada se Šćekić odlično snašao posle udarca Asana i otvorio goleadu na stadionu u Himskoj.

Već u 32. minutu bilo je 2:0, a pogodak je posle prekida postigao defanzivac Igor Vujačić.

Voždovac je bio potpuno bezopasan pred golom Stojkovića, a crno-beli su trijumf obezbedili u 52. minutu, kada je Asano asistenciju Lazara Markovića pretvorio u prednost od 3:0.

Samo šest minuta kasnije u listu strelaca upisao se i Bibras Natho.

Stanojević je onda posegao za izmenama i dao šansu Stevanoviću, Sumi i Pavloviću, a nedugo zatim i Štuliću i Živkoviću.

Opuštanje crno-belih i nešto bolju igru Voždovac je pokušao da naplati u finišu meča, a "zmajevi" su najbliži pogotku bili kada je Nemanja Vučić pogodio prečku Stojkovićevog gola.

Crno-beli su tako zabeležili 16. uzastopnu pobedu - 14 u šampionatu i dve u Kupu, a u tom periodu ekipa je postigla 45 golova i primila samo dva.

U polufinale Kupa Srbije prethodno su se plasirali Radnik i Vojvodina, dok će se duel između Crvene zvezde i IMT-a odigrati naknadno, najverovatnije 27. marta.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво