Читај ми!

Futsaleri Srbije i Severne Makedonije podelili bodove

Futsal reprezentacija Srbije odigrala je nerešeno sa timom Severne Makedonije 1:1 u Vranju na utakmici 3. kola Grupe 4 kvalifikacija za plasman na Prvenstvo Evrope u Holandiji 2022. Revanš utakmica igraće se 9. marta u Skoplju.

Iako su tokom celog meča imali inicijativu i čak uputili 47 šuteva ka protivničkom golu, Orlovi nisu uspeli da dođu do pobede na svom terenu.

Futsal selekcija Srbije je povela pogotkom Pršića u četvrtom minutu na asistenciju kapitena Simića.

Iako su ka golu suparnika uputili samo 11 šuteva, Makedonci su uspeli da dođu do izjednačelja golom Krstevskog u desetom minutu, a za podelu bodova je najzaslužniji njihov golman Antonije Petrovski koji je bio i najbolji igrač meča.

Na tabeli posle tri kola BIH ima 9, Rumunija, Severna Makedonija i Srbija imaju po 2 boda.

Revanš uutakmica u Skoplju, koja se igra 9. marta, biće i presudna za reprezentaciju Srbije, jer samo pobeda je ostavlja u borbi za drugo mesto i potencijalni baraž za plasman na Evropsko prvenstvo.

Sastavi timova:

Srbija: Momčilović, Rakić, Tomić, Pršić, Petrov. Vulić, Aleksić, Popović, Simić, Ramić, Lazarević, Stojković, Milosavljević.

Severna Makedonija: Petrovski, Krstevski, Micevski,Aguši, Petrović, Petrovski, Ibiši, Ismaili, Leovski, Rangotov, Sulejman, Arsovski, Ramadan, Seferi.

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво