Читај ми!

Zvezda protiv Milana, bitka za "San Siro" i osminu finala Lige Evrope (RTS 1, 21.00)

Fudbaleri Milana i Crvene zvezde igraju na "San Siru" revanš meč šesnaestine finala Lige Evrope. U prvoj utakmici u Beogradu bilo je 2:2, što crveno-belima daje za pravo da se nadaju da mogu da nastave takmičenje. Direktan prenos je na Prvom programu RTS-a od 21 sat.

Duel dva nekadašnja šampiona Evrope pre sedam dana u Beogradu opravdao je očekivanja. Danas nas očekuje revanš, posle kojeg će biti poznato ko će u osminu finala Lige Evrope.

Italijanski velikan je svakako favorit, što nikako ne znači da su crveno-beli bez šansi.

Zvezda je to pokazala u prvom meču, kada je, uprkos igraču manje na terenu, u poslednjim trenucima meča došla do izjednačenja (2:2).

Stefano Pioli je u prvom duelu "mešao karte", Zlatan Ibrahimović bio je na klupi, ali i sa "šarolikim" satavom rosoneri su odigrali odličan meč i malo je nedostajalo da ostvare trijumf na beogradskoj "Marakani".

Zvezda je pokazala kvalitet, nije se uplašila imena protivnika i hrabrom igrom stigla do remija, koji crveno-belima ostavlja nadu da u revanšu mogu do iznenađenja i plasmana među 16 najboljih ekipa u takmičenju.

Trener Dejan Stanković najavljuje "hrabru i pametnu igru, bez zaletanja", a crveno-belima će biti potreban trijumf, ili remi sa bar tri postignuta pogotka, kako bi eliminisali slavnog rivala.

Za razliku od duela u Beogradu, utakmici će prisustvovati navijači, ali uz strogu kontrolu zbog epidemije koronavirusa.

Glavni sudija meča biće Španac Hesus Hil Manzano.

Ovo je treći put u istoriji da se dva kluba sastaju u evrokupovima, a oba prethodna puta, zahvaljujući kvalitetu ali i srećnim okolnostima, pobednik je bio Milan.

Revanš meč šesnaestine finala Lige Evrope igra se na "San Siru" u Milanu od 21 sat, uz direktan televizijski prenos na Prvom programu RTS-a.

Kretanje rezultata i tok meča možete pratiti i na našem portalu.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво