Читај ми!

Čelsi igra u Madridu protiv Atletika, Lacio dočekuje Bajern

U utorak se nastavljaju utakmice osmine finala Lige šampiona. Atletiko Madrid na svom terenu igra protiv Čelsija, dok minhenski Bajern u Rimu igra protiv Lacija.

Nekoliko stvari je dosta jasno uoči duela Atletiko Madrida i Čelsija. Domaćin, iako i dalje prvi u La Ligi, nije u formi, što pokazuje, u krajnjoj liniji, količina bodova koju je propustio da osvoji u prethodnim kolima.

Na drugoj strani, Čelsi sa novim trenerom igra sve bolje i sva je prilika da protiv španskog tima želi da svoj uspon prezentuje i na najvećoj fudbalskoj sceni.

Luis Suares nije uspeo da postigne pogodak u prethodnih nekoliko evropskih duela (tačnije, od 2015. godine nije postigao gol na gostovanjima, a u prethodne četiri sezone sa Barselonom postigao je deset golova), ali Dijego Simeone duboko veruje da se „svkai tim plaši Urugvajca".

„Bez obzira na okolnosti, protivnici se plaše Luisa. On donosi toliko toga ekipi za koju igra. Nije postigao gol u gostima? To me pitajte pred duel u Londonu", rekao je Simeone.

U prethodna četiri duela dva tima u Ligi šampiona svaki od njih ima po pobedu.

Bajern nije pobedio utakmicu od Svetskog prvenstva za klubove i svakako je za njih veoma važno da taj niz neuspeha (ovo je zaista relativan termin kad aje minhenski Bajern u pitanju) prekine

u duelu sa Laciom, koji svakako nije ekipa bez ambicija, a još manje ekipa bez kvalitea.

Oba meča počinju u 21.00.

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво