Читај ми!

Stanković za RTS: Ekipa iz dana u dan izgleda sve bolje

Fudbaleri Crvene zvezde provode drugi deo priprema za nastavak sezone u Turskoj u Beleku gde su u prvoj prijateljskoj utakmici nadigrali tim Slaska sa 4:0. Reporter RTS-a Dušan Albijanić razgovarao je sa trenerom crveno-belih o uslovima i toku priprema u Antaliji.

Trener Dejan Stanković je godinu dana na klupi šampiona i zadovoljan je tokom priprema i atmosferom u timu.

 

"Za sada ide sve kako treba, što ja volim da kažem. Nema povređenih, svi su na broju. Malo je Bakajoko imao problema sa leđima, a to je upala od treninga, tako da ni sa te strane nema nikakve drame. Prošlo je godinu dana jednog ozbiljnog sistematskog rada i mislim da ekipa iz dana u dan izgleda sve bolje. Težimo ka tome", rekao je Stanković.

Uslovi za rad u Beleku su iznad očekivanja istakao je strateg crveno-belih.

"Mislim da je ovo jedna velika prednost što možeš da dođeš ovde i imaš ovakav sportski centar i smeštaj. To je već dugo godina poznato ovde u Antaliji u Beleku tako da bih se još jednom zahvalio klubu na organizaciji oriprema kako na Kipru, tako i ovde u Turskoj."

Zvezda je u prvoj utakmici u ovoj kalendarskoj godini zabeležila pobedu u duelu sa ekipom Slaska sa 4:0.

"Radimo da bi bili konkretni i organizovani pre svega. Ja volim da kažem momcima da iz sobe treba da ponesu odnos i požrtvovanje. Tako da možeš da imaš loš dan, da te ne ide pas, možda te ne ide šut, ali zalaganje i trčanje - to ne može da te ne ide."

Velika iskušenja su pred igračima crveno-belih u nastavku sezone.

"Znate i sami kakav nas put čeka. Februar i mart su dva meseća kada će se dosta toga odlučivati. Radićemo utakmicu za utakmicu. Znam da mnoge interesuje šta će biti na utakmici sa Milanom, ali mi ne zapuštamo naše prvenstvo, naš kup, a za Milano ćemo se spremati kada dođe utakmica.", zaključio je Stanković.

Tim Crvene zvezde u Turskoj ostaje do 31. januara a u ponedeljak je planiran drugi prijateljski meč na ovim pripremama u Antaliji. Protivnih crveno-belig biće ekipa Ufa iz Rusije.
 

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво