Читај ми!

Rodžers prvi put u karijeri pobedio Čelsi, Lester je na čelu tabele!

Fudbaleri Lester sitija pobedili su derbiju ekipu Čelsija rezultatom 2:0 i popeli se na čelo tabele u Premijer ligi. "Lisice" su odigrale još jedan sajan meč protiv jedne od ekipa iz "velike šestorke" i omogućili menadžeru Brendanu Rodžersu da prvi put oseti kako izgleda slast trijumfa nad "plavcima".

Rodžers je do sada 15 puta vodio timove protiv Čelsija bez uspeha, ali će nakon šesnaestog moći da se pohvali da je barem po jednom savladao svaki od 34 kluba sa kojima se sastajao u Premijer ligi.

Domaćin je odlično otvorio meč jer je Vilfred Ndidi već u petom minutu pogodio mrežu gostiju, kada je prihvatio odbitak posle kombinacije iz kornera i, uz malo sreće, poslao loptu od stativu u mrežu.

"Lisice" su bile mnogo konkretnije u prvom poluvremenu, Čelsi je imao samo jedan pokušaj iz prekida, dok su domaći pretili nekoliko puta, uz prečku Džejmsa Medisona.

Međutim, Medison je bio precizniji u 41. minutu i, ispostaviće se, postavio konačan rezultat.

Lester je ponovo na prvom mestu na tabeli sa 38 bodova i utakmicom više od drugoplasiranog Mančester junajteda, pa navijačima "miriše" na 2016. godinu, kada su senzacionalno stigli do titule.

Ekipa Frenka Lamparda, kojem se sve više drma stolica, ostala je na osmoj poziciji sa 29 bodova.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво