Читај ми!

Veljko Simić potpisao za Vojvodinu: Novi izazov u karijeri

Dosadašnji fudbaler Crvene zvezde Veljko Simić potpisao je dvogodišnji ugovor sa Vojvodinom iz Novog Sada.

Ofanzivni 25-godišnji krilni vezista Veljko Simić odmah je i predstavljen na konferenciji za medije u novom klubu i zadužio dres sa brojem 21.

"Velika mi je čast što sam postao novi član Vojvodine. Uzbuđen sam zbog novog izazova u karijeri. Od danas sam maksimalno posvećen da pomognem klubu u ostvarenju svih zajedničkih ciljeva. Ne slažem se da je dolazak u Vojvodinu korak unazad u mojoj karijeri. U pitanju je jedan od naših najvećih klubova, sa bogatom istorijom. Smatram da je ovo odlična prilika za mene i dobra odskočna daska za dalje", rekao je Simić, a prenosi klupski sajt.

Sportski direktor Milan Kosanović, koji je sarađivao sa Simićem u Zvezdi, istakao je da se novi prvotimac Novosađana odrekao veće plate u prethodnom klubu da bi došao u Vojvodinu

"Veljko je igrač koji se odrekao određenih primanja koja je imao u Zvezdi da bi došao u Vojvodinu, da bi kroz svoje igre napravio dobar iskorak. Samim tim je pokazao koliko ceni klub, jer mnogi se ne bi odrekli svega što je on da bi došao u Novi Sad", izjavio je Kosanović.

Veljko Simić, koji je pre par dana sporazumno raskinuo ugocor sa Crvenom zvezdom, rođen je u Lazarevcu 17. februara 1995. godine, ponikao je u omladinskoj školi Crvene zvezde, ali je do šanse u prvom timu došao zaobilaznim putem.

Srpski fudbal je privremeno napustio još 2013. godine kada je prešao u švajcarski Bazel. Kasnije je išao na pozajmice u slovenački Domžale i švajcarski Vintertur, iz kog se vratio u Srbiju, u Zemun u zimu 2018. godine. Član Crvene zvezde bio je od leta 2018. do ove zime, kada je zadužio dres novosadske Stare dame.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво