Читај ми!

Zvezdin Italijan Falčineli se obradovao Milanu: Već sam im dao gol

Napadač Crvene zvezde, Italijan Dijego Falčineli srećan je što će njegov tim u Ligi Evrope igrati protiv slavnog Milana. Iskren da budem, oduševio sam se kad sam video da smo na žrebu izvukli Milan, poručio je.

Voljom žreba u Nionu, juče su u šesnaestini finala Lige Evrope spojeni nekadašnji prvaci Evrope i sveta - Crvena zvezda i Milan.

"Reč je o fenomenalnoj ekipi i već sam čuo da je Crvena zvezda imala mnogo spektaklularnih duela sa italijanskim velikanom. Tako da, zaista se radujem tom meču i u ovom trenutku samo o tome razmišljam. Jedna od većih želja na proleće mi je da odigramo što bolje protiv Milana i obezbedimo prolazak u narednu rundu eliminiacione faze Lige Evrope", izjavio je Falčineli za klupski sajt.

Mnogo puta je Zvezdin napadač u karijeri odmeravao snage sa Milanom, a kada je bio fudbaler Krotonea uspeo je i da na San Siru postigne gol.

"Imam iskustvo igranja utakmica sa Milanom, a uspeo sam i da im postignem pogodak. Nadam se da ću uspeti to da učinim i u dresu Crvene zvezde. Nemam dileme da će biti pravi spektakl, a nadam se da će do tad moći naši navijači moći da prisustvuju meču i pomognu nam", poručio je Falćineli.

Prvi duel dva tima na programu je 18. februara u Beogradu, a revanš je nedelju dana kasnije na ”San Siru”.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво