Читај ми!

Stanojević: Trebalo je da bude 0:0, Đorđević: Žal za bodom

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević izjavio je da njegova ekipa možda nije zaslužila sva tri boda protiv Čukaričkog, ali da je pokazala karakter i dobru igru. Šef struke tima sa Banovog brda Dušan Đorđević, rekao je da ostaje žal što njegov tim nije osvojio bod na gostovanju u Humskoj.

Crno-beli su pobedili Čukarički u 17. kolu Superlige, a strelac jedinog gola bio je mladi Nikola Štulić u 86. minutu nakon asistencije Sejdube Sume.

"Mislio sam da je 0:0 trebalo da bude rezultat, ali dali smo gol. Teško je bilo igrati drugo poluvreme uz vetar, kao što je njima bilo teško prvo. Prezadovoljan sam. Drago mi je da je Štulić dao gol. Moram da budem zadovoljan. Možda nismo zaslužili da pobedimo, ali smo pokazali karakter i dobro smo igrali", bili su prvi utisci Stanojevića nakon meča.

Trener Čukaričkog Dušan Đorđević kaže da je njegov tim imao prilika da ugrozi gol Partizana i da ostaje žal što na kraju nisu uspeli da sačuvaju svoju mrežu.

"Svaka čast Saletu (Stanojeviću prim. aut) na iskrenosti. Imali smo nekoliko situacija iz kojih smo mogli da ih ugrozimo. Nismo to iskoristili i onda je na kraju bljesak igrača kao što je Suma, koji je odlučio pobednika ove utakmice. Žalimo za prilikama i za jednim bodom i što nismo izdržali da ne primimo gol", rekao je Đorđević.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво