Читај ми!

Stanković pred Hofenhajm: Ponovo imamo poteškoće, ali i ponovo idemo na pobedu

Trener srpskog šampiona Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je uoči meča sa Hofenhajmom u Ligi Evrope da ponovo ima probleme sa povredama i odsustvom igrača, ali da i pored toga njegov tim želi pobedu u tom meču petog kola.

Situacija nije prijatna, opet smo u deficitu sa igračima, čeka se rezultat testa na koronvirus za Aleksu Vukanovića, verovatno ćemo imati još nekog pozitivnog, rekao je Stanković na konferenciji za medije na stadionu "Rajko Mitić".

On je u razgovoru sa novinarima pred utakmicu protiv Hofenhajma u Ligi Evrope rekao da sigurno ne može da računa na Aleksandra Kataija, Mirka Ivanića, koji je i u Belgiji igrao povređen, kao ni na tek oporavljenog Milana Rodića, dok je nastup Marka Gobeljića i dalje neizvestan.

"Ne želim da to bude alibi, već ćemo gledati da budemo još jači na terenu. Ne prija kada se iznenada nešto desi, pogotovo pred ovako važnu utakmicu, ali siguran sam da ćemo izvući maksimum. Pokušaćemo to da nadomestimo lepom organizacijom. Ne bih delio ekipu na startere i ostale jer su svi bitni", jasan je Stanković.

Najtrofejniji srpski klub bi ubedljivom pobedom mogao i na prvo mesto u grupi L.

"Ne znam šta da kažem, ja sam realista. Ako treba da dobiješ 3:0, mora da se rizikuje, da se mnogo otvori, svakako idemo na pobedu, iz organizovane igre. Fudbal je čudna igra, nikad ne znaš kako će da se namesti. Bitno je da budemo kompaktni, da pristup 11 momaka i onih sa klupe bude stopostotan, a onda polako, minut po minut", ističe strateg crveno-belih.

Stanković je dodao da je pitanje u kakvom će sastavu doći i Hofenhajm.

"Igramo protiv dominantne ekipe u našoj grupi, rezultati to govore, možda oni u Bundesligi imaju malo problema, ali to nije merilo za sutra. Videćemo s kakvim timom će doći, da li će kalkulisati jer je i njima Bundesliga važna", poručio je Stanković.

Utakmica 5. kola L grupe Lige Evrope između Crvene zvezde i Hofenhajma igra se u četvrtak od 18.55 na stadionu "Rajko Mitić", uz prenos na RTS-u.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво