Читај ми!

Borjan, Milunović i Degenek: Svaki igrač je prvotimac, nastavićemo da ginemo

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan i defanzivci Miloš Degenek i Nemanja Milunović nakon pobede nad Gentom izjavili su da je srpski klub zasluženo pobedio, kao i da nema opuštanja u nastavku Lige Evrope.

Zvezda je sa 2:0 savladala Gent u Belgiji, golovima Petrovića i Milunovića.

"Nije bitno ko postigne gol, drago mije da sam to bio ja, da smo posle toga priveli meč kraju, najbitnije da smo ekipa i da smo zasluženo pobedili", prvi su utisci strelca drugog gola Nemanje Milunovića.

Zvezda je bila oslavljena neigranjem čak šestorice igrača, ali to nije predstavljalo alibi za srpskog šampiona.

"Svaki igrač nedostaje, pogotovo u ovakvom sistemu takmičenja. Igra se prvenstvo, kup i Liga Evrope, pohvalio bih momke koji su menjali one koji nisu igrali. Svako čeka svoju situaciju i svoju šansu. Svaki igrač je prvotimac i u startnih 11 i ovo je rezultat svlačionice", zaključio je Milunović.

"Odigrali smo kvalitetan meč, nismo mogli početi bolje, dali smo jedan gol na početku, posle i drugi u drugom delu meča. Svi su odigrali sjajno, od Borjana, do špiceva, preko trenera, baš svi. Ostale su još dve utakmice, Gent nema bodove, Liberec ima tri, mislim da je sve gotovo, ali mi ćemo da ginemo i u narednim mečevima i da ostvarimo što više pobeda", rekao je Miloš Degenek.

Kapiten Milan Borjan rekao je da je preponosan na saigrače.

"Ne stajemo ovde. Svaka čast momcima za večeras, kao kapiten preponosan sam, mislim da su i navijači, jer ovo šta radimo je istorijski", rekao je Borjan.

"Ja uvek verujem u ovu ekipu, moraš da veruješ u momke koji ostavljaju srce na terenu. Dokazali su još jednom koliko vole Zvezdu, navijače , klub i fudbal i zato smo danas i pobedili. Idemo dalje, probaćemo da napadnemo prvo mesto, sve ćemo dati od sebe, prvo akcenat na Rad u domaćem prvenstvu u nedelju, pa potom Hofenhajm u četvrtak", zaključio je Borjan.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво