Читај ми!

Kraljev gambit na "Meaci", Interu izmiče osmina finala

Fudbaleri Reala savladali kao gosti ekipu Milana sa 2:0, u derbi utakmici četvrtog kola Grupe B Lige šampiona. Borusija u Menhengladbahu još jednom ubedljiva protiv Šahtjora, ovoga puta 4:0.

Kako sezona odmiče, Real igra sve sigurnije, a to je na svojoj koži osetio Inter, koji i drugi put poražen od "kraljevskog" kluba - 0:2.

Posle pobede u Madridu od 3:2, Real je i na "Đuzepeu Meaci" slavio protiv Intera, koji se sada nalazi u izuzetno teškoj situaciji, na začelju tabele Grupe B sa samo dva osvojena boda.

Ekipa Zinedina Zidana povela je već u 7. minutu. Barela je oborio Nača u svom kaznenom prostoru, a sudija Entoni Tejlor pokao na belu tačku. Azar je siguran, Real stiže do prednosti.

Možda bi konačan ishod meča bio drugačiji da nije bilo gluposti Artura Vidala. Čileanac je baš preterao sa protestima u 33. minutu, pa mu je engleski sudija pokazao dva žuta kartona - automatski i isključenje.

Konačan rezultat postavio je Rodrigo u 59. minutu, a Brazilac je u igri proveo samo 33 sekunde pre nego što se upisao u listu strelaca.

Real je tako drugi na tabeli sa sedam osvojenih bodova, dok je Inter poslednji sa samo dva.

Prvo mesto sa osam bodova i dalje čuva Borusija, koja je nešto ranije u Menhengladbahu savladala Šahtjor sa ubedljivih 4:0.

Borusija je i pre dve nedelje bila bolja od Ukrajinske ekipe, a do pobede u Nemačkoj stigla je već u prvom poluvremenu, posle vođstva od 3:0.

Konačan rezultat postavio je Vendt u 77. minutu.

U narednom kolu Real ide u Ukrajinu, dok Inter gostuje kod Borusije.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво