Читај ми!

Piksi glavni kandidat za selektora?

U medijima uveliko traju nagađanja o izboru novog selektora fudbalske reprezentacije, a kao glavni kandidat za mesto Ljubiše Tumbakovića navodi se Dragan Stojković Piksi. Sva nagađanja biće verovatno razjašnjena već na sednici Izvršnog odbora FS Srbije 25. novembra, koju je najavio predsednik FSS Slaviša Kokeza.

Iako će Ljubiša Tumbaković voditi reprezentaciju na večerašnjem meču sa Mađarskom i verovatno u sredu sa Rusijom u mečevima Lige B, Grupe 3 Lige nacija, u medijima su se pojavile spekulacije o njegovoj smeni.

Tumbakoviću je svakako istekao ugovor sa FSS, ali će voditi Srbiju na mečevima protiv Mađarske i Rusije, koji će verovatno biti oproštajni za iskusnog trenera.

U medijima se navodi čitav niz imena naših fudbalskih stručnjaka kao mogućih naslednika Tumbakovića, a kao najizvesniji novi selektor navodi se Dragan Stojković Piksi. 

Nekada našem najboljem fudbaleru, proslavljenom reprezentativcu, a zatim i predsedniku FS Jugoslavije, daju se najveće šanse da preuzme kormilo reprezentacije. 

Za mesto selektora, između ostalih, konkurišu Vladan Milojević, Savo Milošević, Slaviša Jokanović, pa čak i Vladimir Ivić i Veljko Paunović.

Predsednik FSS Slaviša Kokeza je pre nekoliko dana najavio da će sva pitanja, pa verovatno i ovo, dobiti odgovor na sednicama Izvršnog odbora 25. novembra i 20. decembra, za kada je zakazana sednica Skupštine FSS.

уторак, 16. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво