Читај ми!

Milan izvukao bod protiv Verone

Fudbaleri Milana i Verone odigrali su nerešeno 2:2 u poslednjem meču sedmog kola Serije A.

Milan je ostao na prvom mestu na tabeli sa 17 osvojenih bodova dva više od drugoplasiranog Sasuola, ove dve ekipe uz petoplasirani Juventus za sada su neporažene u Seriji A. Verona je osma sa skorom od tri pobede, tri nerešena rezultata i jednim porazom.

Velika borba viđena je na San Siru. Verona je vodila 2:0, ali nije uspela da izdrži do kraja. Viđen je po jedan autogol na obe strane, Ibahimović je promašio penal za izjednačenje. Na asistenciju VAR-a poništen je gol za domaćine. Na kraju podela bodova.

Verona je povela u petom minutu. Posle kornera stvorila se gužva u kaznenom prstoru, na gol liniji odlično se snašao Barak i ugurao loptu u gol.

Gosti su udvostručili prednost u 19. minutu. Slobodan udarac iskosa sa desne strane za Veronu. Posle centaršuta lopta se odbija do Zakagnija, koji je opalio iz prve, na putu do gola udara Kalabrija, koji joj menja pravac i završava u mreži.

Od početnog šoka Milan se oporavio u 27. minutu, ponovo autogol, ovog puta na drugoj strani. Brzi napad domaćina, nakon cetaršuta sa desne strane loptu je zahvatio Kesi, ona pogađa u telo Manjanija i završava u mreži.

Dugo je Verona odolevala naletima Milana. U 65. minutu Ibrahimović je imao priliku da izjednači sa bele tačke. Međutim, njegov udarac se od prečke odbio u gol-aut.

U 90. minutu Kalabri je postigao gol, koji je nakon asistencije VAR-a poništen jer je predhodno Ibrahimovića lopta pogodila u ruku.

Ipak, Milan je stigao do izjednačenja u trećoj minuti nadoknade vremena. Dijaz je iz kaznenog prostora sa gol-aut linije uputio centaršut, najviši u skoku je bio Ibrahimović i glavom postigao gol.

Serija A, sedmo kolo:

Petak:
Sasuolo - Udineze 0:0

Subota:
Kaljari - Sampdorija 2:0
Benevento - Specija 0:3
Parma - Fjorentina 0:0

Nedelja:
Lacio - Juventus 1:1
Atalanta - Inter 1:1
Đenoa - Roma 1:3
Torino - Krotone 0:0
Bolonja - Napoli 0:1
Milan - Verona 2:2

Tabela:
1. Milan 17
2. Sasuolo 15
3. Napoli 14
4. Roma 14
5. Juventus 13
6. Atalanta 13
7. Inter 12
8. Verona 12
9. Lacio 11
10. Sampdorija 10
11. Kaljari 10
12. Fjorentina 8
13. Specija 8
14. Bolonja 6
15. Parma 6
16. Benevento 6
17. Đenoa 5
18. Torino 5
19. Udineze 4
20. Krotone 2

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво