Читај ми!

Gajić: Ostvaren prvi korak ka zacrtanom cilju, a to je da prezimimo u Evropi

Fudbaler Crvene zvezde Milan Gajić izjavio je da je srećan zbog gola Liberecu, ali da je najvažnije što je ostvarena ubedljiva pobeda 5:1. Crveno-beli su ostvarili veliki trijumf nad češkim klubom i imaju tri boda posle prva dva kola u grupi L.

Zvezda je zasijala punim sjajem i do vrha napunila mrežu Slovana, a jedan od najbitnijih golova delo je desnog beka Gajića.

On je početkom drugog poluvremena sjajno ispratio akciju Aleksandra Kataija i El Fardua Bena, našao se na pravom mestu posle odbitka i prosledio loptu u prazan gol.

"Imali smo cilj da upišemo prva tri boda, znali smo da je Slovan fizički jaka ekipa, što su pokazali i protiv Genta. Imaju veoma dobar kontranapad, stoje u niskom bloku i iz tih situacija pokušavaju da kazne rivala. Međutim, mi smo odigrali perfektnu utakmicu, u defanzivi smo bili izuzetno dobri , nismo im ostavljali puno prostora i na kraju slavili. Ostvarili smo prvi korak ka cilju koji smo zacrtali, a to je da prezimimo u Evropi", istakao je Gajić.

"Srećan sam zbog gola, međutim, na prvo mesto stavljam pobedu, koja nam mnogo znači u ovom trenutku." 

Srpski šampion odigrao je kreativno, efikasno i samouvereno, a pomoćni trener Nebojša Milošević, koji je menjao suspendovanog Dejana Stankovića, potvrdio je da Zvezda u svojoj kući želi da se pita za bodove.

Stanković, sa druge strane, žali što na našem najvećem stadionu nije bilo publike da vidi pobedu od 5:1, kapiten Milan Borjan apostrofirao je veliku pobedu, dok je Miloš Degenek istakao složnost tima.
четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво