Читај ми!

LŠ: Derbi u Torinu, Juventus dočekuje Barselonu (21.00 RTS1)

Fudbaleri Juventusa igraju protiv Barselone u meču drugog kola Grupe G Lige šampiona. Duel počinje u 21.00. Direktan prenos je na našem Prvom programu, strim na RTS Planeti (za gledaoce iz Srbije). Tok mečeva pratite na našem portalu.

Na redu su dueli drugog kola u grupama E, F, G i H. Veče otvaraju mečevi Krasnodar - Čelsi i Istanbul Bašakšehir - PSŽ, ovi dueli počinju u 18.55. Svi ostali susreti počinju u 21.00.

Specijalitet večeri je svakako okršaj Juventusa i Barselone u Torinu. "Stara dama" igra bez Kristijana Ronalda, koji je zaražen koronavirusom i još se nije oporavio. S druge strane rival im je ekipa poljuljanog samopouzdanja Barselona na čelu sa Mesijem.

Obe ekipe slavile su u prvom kolu. Barselona je bila ubedljiva portiv Ferencvaroša - 5:1. Međutim u ovaj meč ulaze posle poraza u el Klasiku od Reala - 3:1. U kome su delovali zaista bledo, bezidejno i bez samopouzdanja.

U međuvremenu predsednik kluba Bartomeu i kompletan bord direktora je podneo ostavku, tako da su uslišene želje igrača i navijača. Ostaje da se vidi da li će se to izazvati neku reakciju na terenu? Svakako sjajna prilika za to je duel protiv "Stare dame" u Torinu.

Juventus je u prvom kolu kao gost savladao Dinamo Kijev sa 2:0. Predhodnog vikenda u Seriji A odigrali su nerešeno 1:1 sa Veronom. Tako da je, kao i Barsa, i ekipa koju vodi Andrea Pirlo pomalo poljuljana pred ovaj duel, iako se nalaze u boljoj situaciji od protivnika.

U zadnjih deset duela ova dva kluba Barselona je bila uspešnija, slavila je u četiri meča, Juventus je izašao kao pobednik u dva navrata, a četiri duela su završena bez pobednika.

Duel u Torinu počinje u 21.00. Direktan prenos je na našem Prvom programu, strim na RTS Planeti (za gledaoce iz Srbije). Tok mečeva pratite na našem portalu.

Liga šampiona - drugo kolo:

Utorak:

Grupa A:
Lokomotiva Moskva - Bajern Minhen 1:2
Atletiko Madrid - Salcburg 3:2

Grupa B:
Šahtjor - Inter 0:0
Borusija Menhengladbah - Real Madrid 2:2

Grupa C:
Olimpik Marsej - Mančester siti 0:3
Porto - Olimpijakos 2:0

Grupa D:
Atalanta - Ajaks 2:2
Liverpul - Midtjilend 2:0

Sreda:

Grupa E:
18.55 - Krasnodar - Čelsi
21.00 - Sevilja - Ren

Grupa F:
21.00 - Borusija Dortmund - Zenit
21.00 - Klub Briž - Lacio

Grupa G:
21.00 - Ferencvaroš - Dinamo Kijev
21.00 - Juventus - Barselona (RTS1)

Grupa H:
18.55 - Istanbul Bašakšehir - PSŽ
21.00 - Mančester junajted - Lajpcig

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво