Читај ми!

Mihajlović: Sreću moramo da zaslužimo

Srpski trener Siniša Mihajlović bio je vrlo razočaran posle sinoćnog poraza Bolonje od Lacija sa 2:1 u petom kolu Serije A. Uprkos nezadovoljstvu, Mihajlović je istakao da će njegov tim nastaviti sa dobrim igrama koje će doneti i pobedu.

Posle trećeg uzastopnog poraza Bolonje u Seriji A Siniša Mihajlović je konstatovao da je njegov tim igrao dobro a uzroke poraza je pripisao spletu nesrećnih okolnosti.

"U poslednje tri utakmice stalno pričamo o istim stvarima - igramo bolje od naših rivala, a kući odemo praznih šaka, bez bodova. Meni je žao mojih fudbalera jer... bili su kažnjeni za prvi kiks koji su napravili. Izgubili jesmo, ali da bismo pobedili - sreću moramo da zaslužimo", smatra Mihajlović.

Srpski stručnjak je ukratko analizirao igru protivnika i istakao da Rimljani nisu imali veliki broj prilika tokom meča ali su ih dobro iskoristili.

"Lacio nam je dao dva gola iz jednog i po šuta. Treba se sada držati dobro, dug put nas čeka. Treba da nastavimo da naporno radimo, da prikažemo svoje kvalitete, jer jedno je sigurno - mi ćemo igrati dobro, ali nam nešto više od toga treba za pobede", zaključio je Mihajlović.

Bolonja posle pet mečeva ima samo jednu pobedu protiv Parme uz četiri poraza i nalazi se trenutno na 18. mestu Serije A, sa svega tri osvojena boda.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво