Читај ми!

Stanković za RTS: Ne zameram momcima, sitnice su odlučile

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković, nakon poraza od Hofenhajma od 2:0 u prvom kolu Lige Evrope, izjavio je da su sitnice prevagnule na stranu rivala, da ne zamera svojim igračima, ali da se golovi ne smeju poklanjati.

Zvezda je poražena na gostovanju kod Hofenhajma, a Stanković je u drugom poluvremenu zaradio crveni karton.

"Jaka utakmica, dobra za Crvenu zvezdu. Uspeli smo da pariramo i budemo ravnopravni, probali smo, ono što smo spremali da ih ugrozimo, možda smo mogli i bolje, pogotovo u prvom poluvremenu. Oni su dobra ekipa, uigrana, ali smo pružili odličan otpor", prvi su utisci Stankovića nakon meča.

Strateg Zvezde navodi da je srpska ekipa imala svoje šanse, pogotovo nakon prekida.

"Sitnice su učinile da meč prevagne na njihovu stranu. Imali smo i nakon primljenog gola šanse, iz prekida. Ne mogu da budem zadovoljan porazom, pogotovo zbog drugog gola, koji je poklonjen. Na tome treba raditi, ne mogu zameriti momcima ništa, odigrali su fajtersku, mušku utakmicu, sitnice odlučuju i tako je bilo večeras", rekao je Stanković.

"Imali smo šanse iz prekida, možda smo mogli bili mirniji u polu-kontrama i kontrama, falio je taj završni pas. Jedva čekam da se nastavi Evropa, da se ona igra, momci su zaslužili više večeras, dobro su stajali na terenu, dali su sve od sebe, ali sitnice odlučuju. Mora se biti bliže igraču, gol je primljen u zadnjem minutu, a nekada gol razlika može rešiti razna pitanja, ne volim poklonjene golove", dodaje Stanković.

Šef struke Crvene zvezde izjavio je da ne zna zbog čega je zaradio crveni karton.

"Ne znam zašto me je isključio. Ništa ružno nisam rekao, pitao sam ga da li je bio faul. Preuzimam odgovornost, jesam vodio energično utakmicu, ali on je više imao rasprave sa klupom, nego samnom. Mislim da crveni karton nema veze sa vezom", zaključio je srpski trener.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво