Читај ми!

Vazura: Sudija imao poziv na poluvremenu; Mrkela: Ko je zvao?

Direktor FK Partizan Miloš Vazura, posle derbija protiv Crvene zvezde (1:1), izjavio je da je sudija Novak Simović sudio "po nalogu koji je telefonski dobio na poluvremenu".

"Večiti" derbi, odigran 163. put, završen je bez pobednika, a posle utakmice rukovodstva suparničkih klubova nastavila su duel izjavama u medijima. Posle izjava Zvezdinog direktora Zvezdana Terzića, oglasio i direktor Partizana Miloš Vazura.

"Izuzetno sam nezadovoljan zbog načina na koji nam je oteta pobeda nad Crvenom zvezdom. Pre jedanaesterca je dosuđen nepostojeći korner, tako je i izmislio situaciju da pokaže na belu tačku. Takođe je do 70. minuta prevideo crvene kartone za Sanoga i Kataija, što je takođe bilo očigledno. Očito je da je sudija Simović odradio svoj deo posla, u poluvremenu je primio poziv koji se ne odbija. Čestitam i njemu i nalogodavcu na obavljenom poslu", rekao je Vazura.

Na ovu izjavu reagovao je sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela.

"Vazura zamajava narod i laže i svoje navijače! Treba da bude konkretan i kaže ko je zvao sudiju u poluvremenu. Dosta je više tih pokvarenih izjava kojima pokušavaju da traže alibi za neuspehe. Tražimo da se Miloš Vazura javno izjasni šta znači ta izjava za medije da je neko u poluvremenu zvao sudiju. Ovakve paušalne izjave su nekorektne i ne priliče direktoru ozbiljnog kluba", istakao je Mrkela.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво