Читај ми!

Vlahović i Ristić: Prvo Turska, pa fokus na Škotsku

Srpski fudbalski reprezentativci Dušan Vlahović i Mihailo Ristić, uoči puta za Istanbul, izjavili su da je ekipa usmerena na meč sa Turskom u Ligi nacija i da će se potom potpuno fokusirati na duel protiv Škotske u finalu baraža za plasman na Evropsko prvenstvo.

"Zaboravili smo meč protiv Mađarske, okrećemo se duelu sa Turskom. To će nam biti generalna proba za Škotsku. To je najbitnija utakmica u poslednje tri-četiri godine. Moramo da budemo skoncentrisani, posvećeni. Škoti su čvrsta ekipa sa dobrim pojedincima. Međutim, mi verujemo u sebe i očekujem da ćemo ostvariti dobar rezultat", izjavio je Vlahović, koji je protiv Mađara upisao debi u seniorskoj reprezentativnoj selekciji.

Sa druge strane, Ristić nije igrao protiv Mađarske, jer je odmarao posle partije u pobedi protiv Norveške u Oslu.

On je na tom meču debitivao na zvaničnim mečevima (prethodno igrao u prijateljskom meču),  zamenio Filipa Kostića i izvesno obezbedio status reprezentativca i za naredne akcije.

"Ne razmišljamo o Škotima. Imamo u sredu utakmicu sa Turskom u okviru Lige nacija. Biće vremena da pričamo o duelu sa Škotskom", poručio je fudbaler Monpeljea, uz konstataciju da je lepo biti deo najjačeg državnog tima, posebno što je tu većina fudbalera sa kojima je igrao u mlađim selekcijama.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво