Ivanić: Želimo da nastavimo sa pobedama i posle pauze

Fudbaler Crvene zvezde Mirko Ivanić, najbolji strelac tima ove sezone sa devet golova, izjavio je da ekipa želi da nastavi seriju pobeda i posle reprezentativne pauze.

Zvezda je pobedom protiv Napretka (3:0) upisala 10. uzastopnu pobedu u Superligi, a posle pauze čeka je najteži ispit - "večiti derbi" u Humskoj.

"Postigao sam devet golova ove sezone i naravno da mi znači ta činjenica. Zadovoljan sam generalno, kako svojim, tako i timskim igrama. Sve pobede koje ostvarujemo i koje su zapravo najbitnije od svega, nam znače za samopouzdanje."

"Želimo da nastavimo u tom maniru i posle pauze koja sledi, jer znamo da nas čeka večiti derbi, koji je jedna od najvažnijih utakmica u sezoni, a potom i veliki broj bitnih duela, što u prvenstvu, što na međunarodnoj sceni. Pauza će nam prijati, iskoristićemo nekoliko dana da se odmorimo i da onda budemo i više nego spremni za sve što sledi", rekao je Ivanić.

Zvezdina "četvorka" protiv Napretka postigao je dva gola i upisao asistenciju, a nastavio je i da pogađa sa bele tačke.

"Dok šutiram penale kroz glavu mi samo prolazi činjenica da postižem gol. Ne bih da otkrivam koja mi je strategija, ali ne razmišljam o promašaju, već uvek budem pozitivno nastrojen", istakao je Ivanić.

уторак, 16. април 2024.
25° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво