Atalanta ubedljiva protiv Lacija u Rimu

Fudbaleri Atalante savladali su Lacijo u Rimu rezultatom 4:1 u odloženom susretu prvog kola Serije A.

Atalanata u prva dva kola ima maksimalan učinak, posle pobede nad Torinom od 4:2, nadigrali su i Rimljane. Lacijo je  zabeležio prvi poraz nakon pobede nad Kaljarijem predhodnog vikenda.

Atalanta je povela u 10. minutu. Posle gužve u kaznenom prostoru odbrana je pokušala da prebaci loptu, međutim Gosens se odlično snašao i glavom nadmudrio golmana domaćina.

Gosti su uvećali prednost u 32. minutu. Strelac prvog gola je ovog puta bio u ulozi asistenta. Preciznim centaršutem sa leve strane na suprtnoj pronalazi Hatebera kome nije bilo teško da plasira loptu u mrežu.

Do odmora Atalanta je postigla još jedan pogodak u 41. minutu. Gomez je odlično prihvatio odbijenu loptu, prevario čuvara i preciznim udarcem pogodio mrežu.

Lacio je uspeo da smanji prednost gostiju u 57. minutu. Sergej Milinković Savić je odlično pronašao Kaseda u šesnaestercu, ovaj vara golmana i pogađa mrežu.

Nada Rimljana je trajala samo četiri minuta, kada gosti ponovo stižu do tri gola prednosti. Gomez je odlično prihvatio loptu u šesnaestercu, napravio korak u levo i sjanim udarcem matirao golmana Strakoša, i tako postavio konačan rezultat.

Rezultati odloženih mečeva prvog kola Serije A:

Benevento - Inter 2:5
Udineze - Specia 0:2
Lacio - Atalanta 1:4

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво