Dramatična pobeda Intera u nadigravanju sa Fiorentinom

Inter je posle nekoliko rezultatskih preokreta uspeo da odnese pobedu na svom terenu sa 4:3 u duelu sa Fiorentinom u poslednjoj večerašnjoj utakmici drugog kola Serije A.

U poslednjoj utakmici večeri usledila je goleada Intera u duelu sa Fiorentinom uz niz dramatičnih obrta i neizvesnost o pobedniku duela do samog kraja meča.

Počelo je na samom startu meča kada gostujuća Fiorentina u trećem mnutu dolazi do prednosti golom Kristijana Kuame.

Tek u finišu, u poslednjem minutu prvog poluvremena domaćini uspevaju da izjednače golom Lautaro Martineza i da odmor se odlazi sa 1:1.

A onda nastaje drama i serija golova koju pokreću domaćini za 2:1 u 52 minutu. Pet minuta kasnije gosti izjednačuju na 2.2 da bi u 63. minutu poveli sa 3:2. Domaćini ne odustaju već povećavaju pritisak da bi u 87. minutu lukaku doneo izjednačenje na 3:3.

Kada se učinilo da će se izuzeetno dramatični duel završiti bez pobednika, uslefio je dramatični finiš.

Domaćini golom D'Ambrozija minut pre kraja, nakon asistencije Aleksisa Sančeza, dolaze do pobede od 4:3 u nesvakidašnjem duelu koji će obeležiti početak sezone u Seriji A.

U preostale tri utakmicamice koje su ranije odigrane, gostujuće ekipe su priredile iznenađenje nadigravši timove domaćina.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво