Читај ми!

Tumbaković: Utakmica protiv Norveške važna, ali ne i presudna

Svestan sam očekivanja uoči duela protiv Norveške u Oslu, ali nema pritiska. Prošao sam mnogo toga, ova utakmica je vrlo važna, ali nije presudna, rekao je selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković

Tumbaković je na onlajn konferenciji za medije istakao da će ekipa sve učiniti da se posle 20 godina plasira na Evropsko prvenstvo, a za to će joj biti potrebno da prvo pobedi Norvešku, a potom i u novembru, u Beogradu, boljeg iz duela Škotske i Izraela.

"Naša želja je da ostvarimo dobar rezultat, sve ćemo uraditi da do njega dođe. Moramo da igramo na svoj kvalitet i da prilagodimo igru kako nama odgovara. Koliko ćemo biti inspirisani, koncentrisani, to su detalji na kojima moramo da poradimo. Sa druge strane oni imaju kvalitet, imaju i Halanda, kompaktni su", istakao je Tumbaković.

Selektor je za ovaj meč, kao i za naredna dva u Ligi nacija protiv Mađarske i Turske pozvao 30 fudbalera i kaže da na sve računa.

"Imamo tri utakmice, prva protiv Norveške je najznačajnija. Zato smo pozvali veću grupu igrača. Ko će da igra zavisi od njih. Kada se budemo okupili, opredelićemo se. Potrebni su nam kvalitetni igrači. Imaćemo samo sedam dana zajedno, nedovoljno da se uigramo", priznao je Tumbaković.

Srbija će 8. oktobra gostovati u Oslu, tri dana kasnije dočekaće Mađarsku u Beogradu, dok je duel sa Turskom na programu 14. oktobra u Istanbulu.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво