Читај ми!

Luis Suarez ide u Atletiko, Juve želi Moratu

Luis Suarez definitivno napušta Barselonu ovog leta, a najverovatnije će naredne sezone igrati u Atletiku, prenose španski mediji. Dolazak Urugvajca znači da će Alvaro Morata biti višak, pa bi reprezentativac Španije mogao ponovo u Juventus.

Iako se mesecima govorilo o prelasku Luisa Suareza u Juventus, urugvajski napadač će, po svemu sudeći, karijeru nastaviti u Atletiku iz Madrida.

Španski mediji preneli su da je Suarez definitivno raskinuo ugovor sa Barselonom, posle odluke Ronalda Kumana da ne računa na Urugvajca naredne sezone, pa će kao slobodan igrač potpisati za ekipu Dijega Simenonea.

Suarez je u Barseloni proveo šest sezona i sa 198 postignutih golova postao treći najbolji strelac u istoriji kluba. Tokom šest sezona osvojio je 13 trofeja i osvojio Zlatnu kopačku 2016. godine.

Dolazak Suareza među "jorgandžije" znači da će Alvaro Morata biti prekobrojan napadač, pa se očekuje da reprezentativac Španije promeni sredinu, a željno ga očekuje Juventus.

Morata je proveo dve sezone u "Staroj dami", sa kojom je igrao i finale Lige šampiona 2015. godine, a u Torino bi stigao kao pozjamljen igrač iz Atletika.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво