Читај ми!

Suarez blizu Juventusa, prepreka "otpremnina" od Barse

Luis Suarez nalazi se na korak od dolaska na pozajmicu u Juventus, pošto je Urugvajac dogovorio lične uslove sa "Starom damom". Jedina prepreka je novac koji napadač traži, kako bi rasteretio budžet katalonskog kluba u poslednjoj godini ugovora.

Velike su šanse da ćemo Luisa Suareza sledeće sezone gledati u dresu torinskog Juventusa, pošto su sve tri strane, "Stara dama", Barselona i sam napadač, raspoloženi za takav ishod.

Poznato je da Katalonci žele da se oslobode jakog ugovora koji Urugvajac ima sa klubom sa "Kamp Noua", a koji ističe narednog leta.

Juventus će za "male pare" dobiti ubojitog napadača, očekuje se da za pozajmicu plate oko pet miliona evra, a Suarez bi činio zaista zastrašujući napadački trio uz Kristijana Ronalda i Paula Dibalu.

Suarez je dogovorio lične uslove sa Juventusom, koji je spreman da mu ponudi platu od devet miliona evra u naredne tri sezone, što je za igrača koji ima 33 godine više nego unosan ugovor.

Jedina prepreka je što Urugvajac za ceo posao traži da mu Barselona isplati oko 25 miliona evra, ksko bi ih oslobodio velikog tereta u poslednjoj godini ugovora.

Urugvajac je za Barselonu odigrao 283 utakmice i postigao 198 golova, ali je zbog povrede propustio dobar deo ove sezone.

Epilog će biti poznat u narednim danima, ali sva je prilika da će posle Ajaksa, Liverpula i Barselone, Suarez obući crno-beli dres torinskog kluba.

 

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво