Makeda ne dolazi u Beograd, Zvezda ne želi novog napadača

Crvena zvezda neće dovoditi Federika Makedu, niti bilo kog drugog napadača, tvrde u redovima srpskog fudbalskog šampiona.

Poslednjih dana brojni mediji su spekulisali da će italijanski golgeter, nekada velika nada Mančester junajteda, stići na "Marakanu".

Ipak, to se neće dogoditi jer, kako je Tanjugu rečeno u Zvezdi, crveno-beli imaju četiri izvanredna špica - Boaćija, Pavkova, Tomanea i Krstovića, a po potrebi tu poziciji su često igrali i Ben i Vukanović.

"U ovom trenutku nema potrebe da dovodimo sedmog špica. Svi ovi igrači primaju platu u Crvenoj zvezdi i moramo voditi računa da dodatno ne opterećujemo budžet za plate. Ne treba zaboraviti da imamo limit na četiri stranca, a mi ih već imamo šest (Sanogo, Kanga, Ben, Boaći, Tomane, Garsija)", rečeno je u klubu.

U Zvezdi ne žele da naprave grešku iz prošle godine, kada su "iz želje da imaju što bolji tim dovodili nove igrače pre nego što odu oni koji su tu".

To je, smatraju u Zvezdi, pomoglo u osvajanju šampionske titule, ali i mnogim igračima onemogućilo da imaju dovoljnu minutažu i pokažu sav kvalitet.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво