Pantović iz Zvezde na pozajmici u Voždovcu

Mladi fudbaler Crvene zvezde Miloš Pantović igraće naredne sezone na pozajmici u Voždovcu, saopšteno je na sajtu kluba.

Pantović, ofanzivni vezista i krilni napadač, drugo je pojačanje Voždovca, nakon Marka Gajića.

"Tim je izuzetno mlad i zaista sam zadovoljan što ću imati prilike da igram za Voždovac i napredujem. Nije teško uklopiti se u ovakvu sjajnu grupu ljudi, neke momke poznajem iz mlađih selekcija reprezentacije, svi su me sjajno prihvatili i jedva čekam da nastupam za ovaj klub. Nadam se da ćemo biti među prvih pet ekipa i da će uslediti borba za mesto koje vodi u Evropu", rekao je Pantović, koji se već pridružio pripremama Voždovca u Vrnjačkoj banji.

Zadovoljstvo postignutim dogovorom nije skrivao ni Jovan Damjanović.

"Pantović je dugo bio naša želja i drago mi je što je konačno postao deo našeg kluba. Mislim da pričamo o najtalentovanijem fudbaleru u Srbiji uz Filipa Stevanovića. Kao klub uvek radimo na tome da stvorimo ambijent za mladog igrača u kojem će moći da napreduje i ostvari svoj puni potencijal, i radićemo i dalje na tome. Ozbiljno ćemo se baviti Pantovićem i njegovim razvojem i nema sumnje da će on to vratiti na terenu kroz sjajne igre", Damjanović.

"Zmajevi" će u Vrnjačkoj Banji ostati do 17. jula, a prva kontrola utakmica očekuje ih u subotu 11. jula kada će im rival biti ekipa Sloge iz Kraljeva.

 

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво