Ćurčić pojačao stručni štab Partizana

Nekadašnji selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić pojačao je stručni štab Partizana, saopštili su crno-beli.

Doskorašnji asistent Save Miloševića Milan Đuričić Đumi je zbog privatnih razloga otišao sa mesta prvog pomoćnika u stručnom štabu, a u Humskoj je napravljen dogovor da na njegovo mesto dođe Radovan Ćurčić kao pojačanje u novoj sezoni.

Ćurčić je kao trener radio u Javoru i Borcu iz Čačka, a potom u Fudbalskom savezu Srbije, prvo kao asistent, a zatim kao selektor mlade i A reprezentacije.

U tom periodu uspešno je sarađivao sa trenerom crno-belih Savom Miloševićem, koji je obavljao funkciju sportskog direktora FSS.

"Zaista mi je veliko zadovoljstvo što sam došao u klub kao što je Partizan. Ne samo da ću raditi sa meni izuzetno dragim ljudima, već što je ovo sredina koja uvek teži najvišim ciljevima", rekao je Ćurčić za klupski sajt.

Zadovoljstvo što će Ćurčić biti deo stručnog štaba crno-belih iskazao je generalni direktor Miloš Vazura.

"Jutros smo potpisali ugovor sa mladom nadom našeg kluba i siguran sam budućim asom Nikolom Štulićem, a potom paraf na ugovor sa još većim zadovoljstvom stavljamo na buduću saradnju sa trenerom i nekadašnjim selektorom reprezentacije Srbije Radovanom Ćurčićem. Partizan sutra kreće sa zvaničnom prozivkom i pripremama za novu sezonu, te se upravo i dolazak Ćurčića poklapa sa našim ambicijama i ciljevima", rekao je Vazura.

Trener Savo Milošević zahvalio se na dosadašnjoj saradnji Milanu Đuričiću i dodao da se raduje ponovnom zajedničkom radu sa Ćurčićem.

"Prvo bih želeo da se zahvalim Milanu Đuričiću - Đumiju na sjajnoj saradnji i profesionalnom odnosu koji imamo ne samo tokom ovog mandata u Partizanu, već godinama unazad kroz različite selekcije FŠ. Đumi je pre svega prijatelj i neko sa kim smo svi mi delili i uspehe i boli poslednjih godinu i po dana, jurišali na derbije, osvajali prošle godine zajedno Kup, ušli u Evropu. Stoga je njegov doprinos našoj zajednici ogroman. Shodno i promenama koje sam najavio, izuzetno sam srećan što se Radovan priključio našem stručnom štabu, jer sam siguran da će svojom energijom i znanjem doprineti našoj fudbalskoj viziji", rekao je Milošević.

 

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво