Praznik srpskog fudbala, Partizan i Vojvodina za trofej Kupa Srbije

Na stadionu "Čair" u Nišu u 19 časova sastaju se Vojvodina i Partizan u finalu Kupa Srbije, meča koji treba da predstavlja praznik srpskog fudbala.

Partizan i Vojvodina večeras u Nišu boriće se za trofej Kupa, crno-beli za peti uzastopno, Novosađani za tek drugi u istoriji, a Lalatović za prvi u trenerskoj karijeri.

Finale Kupa Srbije koje će nam definitivno doneti mnogo uzbuđenja i neizvesnosti. I odgovor na pitanje da li će Partizan svojim petim vezanim trijumfom da izjednači rekord Hajduka iz Splita iz lige SFRJ ili će Vojvodina da osvoji svoj drugi trofej, posle trijumfa 2014, u osam odigranih finala.

U poslednjem meču Superlige Srbije u Novom Sadu slavila je Vojvodina, u utakmici bez takmičarskog značaja u kojoj je Partizan igrao praktično sa rezervnim sastavom...

„Mi ćemo sve učiniti da zaboravimo neke ranije utakmice, onu iz novembra kada smo poraženi, a treba da se vodimo ovom poslednjom utakmicom koju smo pobedili bez obzira što je Partizan igrao u izmenjenom sastavu", rekao je trener Vojvodine Nenad Lalatović.

Trener Partizana Savo Milošević ne krije da Partizan želi trofejom da završi sezonu: „Oba tima u finalu su velika a Partizan uvek i na svakom mestu želi pobedu".

Fudbalski savez Srbije uputio je apel navijačima uoči meča: "FSS želi da uputi apel, kao i da obavesti sve oni koji će prisustvovati poslednjem meču takmičarske sezone 2019/20. da se pridržavaju Zakona o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama, uz napomenu da je obavezno posedovanje indentifikacionog dokumenta (lične karte, putne isprave i sl) prilikom kupovine ulaznica (jedno lice ne može da kupi više od četiri ulaznice). Ulaz na stadion biće omogućen navijačima dva sata pred početak meča, dakle od 17,00", navodi se u saopštenju.

Finale Kupa Srbije između Vojvodine i Partizana igra se od 19 sati na niškom "Čairu".

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво