Prva fudbalska utakmica u Srbiji pred publikom, Inđija želi u istoriju protiv Zvezde

Prva fudbalska utakmica u Srbiji sa publikom, posle pandemije koronavirusa, biće odigrana u utorak u Inđiji, između domaćina i šampiona Crvene zvezde u četvrtfinalu Kupa Srbije.

Shodno preporukama Vlade Srbije na tribinama će moći da bude maksimalno 1.000 ljudi, a u redovima Inđije nadaju se da će, uprkos tome što je Zvezda apsolutni favorit, napraviti iznenađenje i ući u istoriju.

Sportski direktor Ivan Ivović izjavio je da očekuje još jedan praznik fudbala i da se svi u klubu raduju što će treći put ove sezone odmeriti snage sa jednim od dva najveća srpska kluba.

"To je za nas poseban događaj. Prethodna dva meča bila su na veoma visokom nivou i uspeli smo da ispariramo šampionu države (2:1 za Zvezdu u Beogradu i 1:1 u Inđiji, prim. aut). Za mene je najbitnije da pružimo maksimum i da hrabro uđemo u ovu utakmicu. U mečevima sa Zvezdom jednostavno ne možemo ništa da izgubimo. Jasno je da svi očekuju prolazak Zvezde u polufinale Kupa i eventualno iznenađenje bilo bi više nego istorijsko za Inđiju. I tu se krije naš motiv", izjavio je Ivović za klupski sajt.

Utakmica između Inđije i Crvene zvezde na programu je u utorak od 17 sati.

U sredu se igraju tri preostala četvrtfinala: Čukarički – Radnički Niš (15 sati), Radnik – Surdulica (17.00), Vojvodina – Mladost Lučani (20.00).

уторак, 16. април 2024.
25° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво