Sinišina Bolonja bez izolacije, član tima nije zaražen

Neimenovani član stručnog štaba Bolonje, koji je bio pozitivan na koronavirus, na drugom testiranju je bio negativan i ekipa će moći redovno da trenira, saopštio je italijanski fudbalski klub. Tim Siniše Mihajlovića nastavlja pripreme za nastavak sezone u Seriji A.

Ranije se u medijima pojavila informacija da je jedan član stručnog štaba Bolonje zaražen koronavirusom, pa je navođeno da se čak radi i o Siniši Migajloviću, ali je to odmah demantovano.

Kako se navodi u saopštenju, neimenovani član štaba Bolonje je ponovo testiran i utvrđeno je da nije pozitivan na koronavirus.

Postojale su sumnje da će ekipa koju trenira srpski trener Siniša Mihajlović morati u dvonedeljnu izolaciju, što bi bila obaveza da je i drugi test bio pozitivan.

Tim Bolonje se uveliko priprema za nastavak Serije A, a nedavno im se pridružio i Siniša Mihajlović koji je vreme pauze provodio u Rimu. 

Ministar sporta Vinčenco Spadafora je potvrdio da će se prvenstvo Italije nastaviti 20. juna uz poseban medicinski protokol za povratak utakmicama.

уторак, 16. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво