Milošević zadovoljan učinkom tima

Trener Partizana Savo Milošević bio je zadovoljan igrom svog tima na prvoj pripremnoj prijateljskoj utakmici koju su odigrali posle dvomesečne pauze zbog pandemije virusa. Crno-beli su sa timom Zemuna imali prijateljski meč na stadionu u Humskoj.

Trener Partizana Savo Milošević bio je zadovoljan izdanjem svojih igrača u pobedi nad Zemunom sa 2:1 u pripremnoj utakmici, drugoj proveri pred nastavak sezone, pošto su prošle subote igrali meč između sebe.

"Noge su još teške, poslednjih sedam dana smo naporno radili i zadovoljan sam kako smo igrali sa Zemunom, koji je jak i motivisan rival. Dobro je da vidimo u kom smo stanju - mislim da je dobra bila i igra, dobro smo i trčali, to je najvažnije od svega. Poznato je da ne volim mnogo pripremne utakmice, može više da se izgubi nego da se dobije.", rekao je Milošević za klupski sajt.

Trener Partizana govorio je o nastavku sezone, u očekivanjima u budućnosti.

„Ne sumnjam da ćemo vrlo brzo uhvatiti dobar ritam iako se na svaka tri dana igraju utakmice, ali tim je i na to navikao, tako da ne očekujem tu neke velike probleme.", zaključio je Milošević.

U nastavku fudbalske sezone u prvoj utakmici Partizan je domaćin lučanskoj Mladosti u utakmici koja će se igrati 30. maja.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво