Verujte Dedriku Bojati, a ne svojim očima

Fudbaler Herte Dedrik Bojata je u pobedi nad Hofenhajmom u jednom trenutku oduševljenja poljubio saigrača Marka Grujića i prekršio propisana pravila socijalnog distanciranja. Iako je Nemačka fudbalska liga da neće biti kažnjen, njegov gest je izazvao brojne negativne komentare zbog kojih se i on oglasio i izvinio javnosti.

Dedrik Bojata se vrlo diplomatski izvinio zbog ponašanja tokom meča i ustvrdio da nije ljubio saigrača mada fotografije sa meča izgledaju malo drugačije...

"Nisam ga poljubio, niti sam proslavljao gol. Izvinjavam se što sam stavio ruke na Grujićevo lice. Davao sam mu instrukcije kod kornera. Mormo definitivno da budemo pažljivi sada kada igramo utakmice u specifičnim okolnostima. Potrebno je da se prilagodimo i na novi vid proslave golova", rekao je Bojata.

U nastavku Bundeslige Herta je nadigrala Hofenhajm sa 3:0, a trener Bruno Labadija koji je debitovao pobedom, stao je u odbranu svog igrača.

"Proslava golova je deo fudbala. Toliko smo često testirani, mislim da to može da se dozvoli, bila bi šteta da je suprotno. Nadam se da ljudi razumeju, samo je preporuka DFL da se suzdržimo. Dobili smo negativne rezultate šest puta, najskorije u petak. Emocije su deo igre, u suprotnom ne treba da je igramo.", rekao je Labadija.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво