Semedo u Juve, Pjanić, Šiljo i 25 miliona u Barsu

Juventus i Barselona dogovorili su razmenu igrača. Nelson Semedo prelazi u Italiju, dok put Španije kreću Miralem Pjanić, Marija de Šiljo i 25 miliona evra. Preostalo je još da se sve stavi na papir, prenosi španski list Sport.

Kako se navodi došlo je do načelnog dogovora Juventusa i Barselone. Poznato je da je "Stara dama" odavno zainteresovana za odbrambenog igrača Barse Nelsona Semeda, koji je jedan od najstardnijih igrača tima. Naredne sezone najverovatnije igraće u Italiji.

Kako navodi španski list Sport, Barsa je prihvatila ponudu od 25 miliona evra i još dva igrača. Iz Torina bi u Barselonu krenuli Miralem Pjanić i Matija de Šiljo, koji su već pristali na Barsine uslove i nemaju ništa protiv ovog transfera. Preostalo je još da se Juventus i Semedo dogovore oko ugovora.

Barselona bi novac od ovog transfera mogla da preusmeri u dovođenje Lautara Martineza iz Intera, koji je najveća želja kluba sa Nou Kampa. Argentinac ima odštetnu klauzulu od 111 miliona evra, koju je Barsa bila spremna da plati, pre krize.

Inter je svestan da je to sad prevelika suma, a i da je Martinez željan da pređe u Barselonu. Predviđa se da će Iter smanjiti cenu. S druge strane Barselona je spremna da plati 60 miliona evra, a ponudu da pojača sa Arturom Vidalom.

уторак, 16. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво